Hőmennyisérmérő.com – Legnagyobb hőmennyiségmérő választék – ultrahangos, mechanikus, szárnykerekes hőmennyiségmérők DN 13-tól DN 400-ig
Magyarország legnagyobb                hőmennyiségmérő 
választéka

Társasházaknak, közös képviselőknek

Társasházakban elhelyezett hőmennyiségmérők esetében hitelességi idejük (hőmennyiségmérő hitelessége: 4év) lejárta előtt érdemes már elkezdeni a lakóktól a pénz összegyűjtését, hogy kompletten rendelhessék meg a munkát.

Ennek előnye, hogy az egyszerre történő hőmennyiségmérő csere megrendelés esetén a társasházaknak kedvezményt biztosítunk, illetve a hőmennyiségmérő hitelesítés is gyorsabban, hatékonyabban valósulhat meg.

Hőmennyiségmérő hitelesítési idejének lejártakor az alábbi két lehetőség közül választhatnak.

1 .Meglévő hőmennyiségmérők újrahitelesítése (tisztítása, bemérése, szabályozása, elem cserével).
2. Új hőmennyiségmérők vásárlása
Hőmennyiségmérő, költségosztó társasházaknak

Véleményünk szerint, jobban megéri a lakóknak, ha új mérőt vásárolnak. Csak a hitelesítés díja bruttó 11 187 Ft és ehhez az árhoz még hozzá jön a mérő tisztítása bemérése és elemcseréje. Plusz költség még a szerelő kétszeri kiszállási díja is.

További hátrány, hogy a lakóknak kétszer kell otthon tartózkodniuk a csere során, egyszer mikor leszerelik a hőmennyiségmérőt, másodszor mikor visszaépítik. Ha mindez megtörténik akkor is egy régi hőmennyiségmérő készülék lesz beépítve majdnem ugyanakkora áron,mintha egy vadonatújat vásárolt volna.

A fentieket figyelembe véve, elgondolkozató a 2 000 - 3 000 Ft többlet költségért már új hőmennyiségmérőt lehet beépíteni.

További információkért, kérjük keressen minket a Kapcsolat menü pontban található elérhetőségeinken keresztül.